Lena2
[Polska]Mieszanka ciasta babki piaskowej
Wersja do druku
Przeznaczona jest do wypieku babek piaskowych. Zapewnia uzyskanie wysokiej jakości wyrobu charakteryzującego się dużą objętością, delikatną strukturą, dobrą krajalnością i przedłużoną świeżością.
SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA
SKŁADNIKI - na 1000 g wyrobu gotowego
Mieszanka - 700 g
Margaryna - 170 g
Jaja - 210 g (4 szt.)
RAZEM - 1080 g
ubytki technologiczne - 80 g
masa wyrobu gotowego - 1000 g
Margarynę roztopić. Do mieszanki dodać wystudzoną roztopioną margarynę i jaja. Wszystkie składniki miksować ok. 5 min. aż do uzyskania jednolitej gładkiej masy. Ciasto przełożyć do uprzednio przygotowanych foremek. Foremki z ciastem wstawić do podgrzanego piekarnika i piec w temperaturze 180-190 C. Czas wypieku 45-50 min.
Opakowanie - standard worki 25 kg lub na życzenie klienta.
Dodatkowe informacje:
Miejsce produkcji: | Pland |
Cena: | Zapytaj o cenę |
Opakowania: | 25 kg |
Sprawdź produkty w kategorii: Artykuły spożywcze ->Dodatki do żywności
|
|
|
|
Lena2
|
Ulica: | Wrocławska 53-59 |
Miasto: | Kalisz |
Kod pocztowy: | 62-800 |
Region: | wielkopolskie |
Kraj: | Polska |
Telefon: | +48 62 762 09 13 |
Faks: | +48 62 762 09 13 |
|
Osoba kontaktowa |
Imię i Nazwisko: | Tomasz Chlebowski |
Telefon komórkowy: | +48 502 751 759 |
|
|
|
|
|